Friday, March 16, 2012

Ecouri de dincolo de moarte Recenzie

Inca o carte din multe cartii oferita in dar de cei de la libraria online Libris pentru a-mi incalzii zilele inca friguroase.Ecouri de dincolo de moarte este scrisa de Johan Theorin un scriitor suedez care ne prezinta o poveste tulburatoare a unui baiat disparut de 20 de ani.
Julia este disperata din clipa in care comoara ochilor ei,Jens dispare intr-o dupa-amiaza cetoasa pe insula Oland din Suedia.Cand a disparut baietelul avea doar 6 ani,iar declinul tuturor din familie a inceput brusc,ea isi invinuia tatal mai mult decat putea concepe,iar mama ei niciodata nu a mai putut sa isi revina din acest soc.
Acum dupa 20 de ani tatal sau primeste un pachet cu un papucel al copilului,acelasi model pe care il purta cand a disparut.Astfel ea este mai hotarata ca niciodata sa se intoarca pe insula si sa afle adevarul despre disparitia misterioasa a fiului ei.Multe intrebari ii circula in cap,oare a cazut si s-a inecat cum multi au spus sau a fost rapit de catre cineva sau oricat de ilogic ar suna poate inca asteapta sa fie gasit.Gerlof,tatal copilului mereu a crezut ca a fost rapit mai ales ca disparitia a coincis cu unele zvonuri cum ca un ucigasul Kant  s-a reintors pe insula.
Disparitia unui copil este unul dintre cele mai mari cosmaruri ale unui parinte,astfel incat Theorin a redat foarte bine aceste emotii foarte puternice prin schimbarile de situatie foarte imprevizibile.Finalul este unul foarte neasteptat insa va voi lasa pe voi sa il descoperiti singuri.
Mi-a placut foarte mult,mi-a confirmat asteptarile pe care le aveam de la carte si nu regret ca face parte din biblioteca mea.
Cartea o puteti cumpara de AICI.

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...