Friday, May 25, 2012

Aloe vera & Enzymes

Aloe vera este una din cele mai vechi plante medicinale cunoscute de om a carei efecte s-au concretizat pe parcursul istoriei insa beneficiul ei nu a fost niciodata negat.
Planta asemanatoare cactusilor,este cultivata si creste in zonele cu clima calda. “Aloe barbadensis miller”, cunoscuta, in special, ca “Aloe vera”,este cea care vindeca aproape tot,vindecatorul tacut cum i se mai spunea in antichitate.Planta contine un complex extraordinar de bogat de substante, din care doua sunt cele mai importante si merita amintite:
- aloina – situata imediat sub coaja frunzei, un lichid galben laptos, cu gust amar, folosit de secole ca laxativ
- gelul de aloe – un lichid vascos situat in interiorul frunzelor.  

In medicina populara romaneasca se recomanda un remediu naturist din aloe macerata in miere si vin, remediu folosit cu succes in numeroase afectiuni digestive.Pentru acest preparat, frunzele de aloe (recoltate numai de la plante în virsta de 3-6 ani, neudate timp de 5 zile) se taie marunt sau se trec prin maşina de tocat carne, apoi se combina într-un vas de sticla.
Insa avand in vedere era in care traim,acum gasim mult mai simplu aceleasi efecte in suplimente nutritive cu aceleasi efecte ca aceste leacuri babesti.
Un astfel de produs este Aloe Vera&Enzymes ce contine extract de aloe vera,benefic pentru organism si pentru digestie,pe langa aloe acest supliment mai contine radacina de ghimbir si enzime numai bune pentru o digestie usoara nedureroasa.
Produsul este adresat tuturor si este oferit de Avita Premium,un magazin virtual in care veti gasi o multime de produse naturiste benefice tuturor categoriilor de varsta.

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...