Friday, October 19, 2012

Tara branzei (proba 7)

O ceata branzoasa acoperea taramul branzei.Zanele se agitau deoarece acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata.Strajeri tipau uni la alti ca nu vor face mare branza pentru ca ceata le limiteaza vederea.
http://super-blog.eu/wp-content/uploads/delaco_fan_branza_proof1-300x300.jpgIn castel regina Branzica isi cheama toti supusi si le da ordine peste ordine,are o idee despre aceasta ceata ce sa abatut asupra comitatului ei insa nu divulga inca decizia.
Pana la urma ea nu vrea sa strice branza pe cei din regat si sa fie data jos.Insa stie ca singur e cineva din interior care doreste sa deturneze rezerva de branza.Dar ii trece repede ideea asta din cap pentru ca este branza de iepure acest lucru.
Ceata se ridica un pic si strajeri branzeri vin speriati ca 2 din hangarele pline de branza sunt in flacari insa branza nicaieri.
Iar nu dupa mult timp vine cu doi dintre locuitorii Branzetiei plini de fum si legatiti.
Regina le spune din start ca frate frate insa branza este pe bani iar unul din ei este branza buna in burduf de caine,era unul dintre apropiati de la curte.Cei doi desi legati si vinovati ii striga reginei ca e zgarie branza si in loc sa faca provizii ar putea sa faca ceva branza in afaceri insa prefera sa pastreze doar pentru ea.
Regina auzind acest lucru le spune ca ea mereu a incercat sa separe branza de zer iar asta va face si acum si ii va alunga din Branzatia pentru ca branza maturata e mult mai sarata decat cea proaspata.
Scapand de cei doi escrobranzari,Branzatia si-a regasit linistea si pacea.
Pasiunea pentru branza a facut-o inca o data pe regina sa stea pe ganduri ca branza in putina si sa ia decizia cea mai corecta!
Articol scris pentru SuperBlog 2012

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...