Saturday, April 20, 2013

Sa testam...papuci ZorileStore.ro

Acum ceva timp va scriam despre faptul ca am intrat in lupta pentru titlul de ambasador blogger pentru ZorileStore.ro si ca visez ca orice blogger ce s-a inscris sa am ocazia sa detin acest minunat titlu impreuna cu beneficiile lui.
Aceasta este prima postare pentru prima pereche de papucei, deci prima sansa de a aspira la titlul de ambasador. Acest articol este scris pentru BlogAwards si papucei sunt trimisi spre testare de catre ZorileStore.ro.
Sa va zic ca au fost promti si au ajuns mai repede decat ma asteptam? Sa va spun si faptul ca m-am ales cu o pereche de papuci superbi, mult mai frumosi in realitate, care deja ma duc cu gandul la o seara calduroasa de vara si la o plimbare pe faleza.
Materialul este moale, placut la atingere, baretele sustin bine piciorul insa nu ii recomand persoanelor foarte late la picior pentru ca s-ar putea sa va stranga.Culoarea este superba si potrivita si unei rochite colorate dar si unei tinute de vara mai sobra. Talpa imi place foarte mult pentru ca desi formatul este a unor papuci romani cu barete si s-ar potrivi sa fie cu talpa joasa acestia au talpa ortopedica foarte comoda care nu oboseste picioarele indiferent de cat mergem pe ei pentru ca sunt si usori. Piatra portocalie le da un aer boem si e un accesoriu frumos ce aduce un plus de feminitate papuceilor.
Sunt comozi si abia astept sa se mai incalzeasca si sa ii pun la treaba, pentru ca o sa fiu tare mandra de ei cu siguranta.

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...