Friday, August 30, 2013

M-aţi salvat, spuse maşina.

A fost odata ca niciodata, o maşină, mare roşie si puternica. Peste tot pe unde se ducea era lăudată ca în atâţia ani nu a avut nevoie de nici o reparaţie, însă bătrâneţea ei începea să îşi spună cuvântul. Aşa că într-o zi, pe când avea vreo zece ani, plecată la drum mai lung, s-a oprit în mijlocul şoselei. Panicată, maşina, a început să se vaite şi să plângă că atâta i-a fost şi de acolo nu o mai ridică nimeni. Însă norocul a dat peste ea când o remorcheră s-a oprit lângă ea să vadă de ce nu mai porneşte. Nu mare i-a fost mirarea când i s-a zis ca are nevoie de o revizie auto. Necăjită maşinuţa noastră, se lasă remorcată şi ajunsă acasă, începe să sune şi să se programeze la o revizie. Îi este frică, dacă nu o să mai poată circula, dacă soarta ei este sa devină o rablă.
După o lungă aşteptare şi-a primit şi rezultatele. Va putea circula însă trebuie să îşi schimbe o grămadă de piese pentru a nu mai avea probleme. Lista era lungă cât o zi de post şi cuprindea în mare: kit ambreaj, filtru ulei, tobă de eşapament şi încă câteva mărunţişuri. Posacă, se întoarce acasă şi îşi sună prietena cea mai bună, mai nouă ca ea cu vreo 7 ani. Aceasta promite că o va ajuta şi primul ajutor pe lângă consolare e recomandarea unui magazin online de piese auto. Maşina noastră, un pic surprinsă, întrebă cum de se poate comanda online, piesele, iar maşina prietenă îi explică avantajele acestor magazine online. Înţelegând că aşa va economisi şi timp şi bani, nu a mai stat pe gânduri şi a accesat magazinul online Autohut.ro.
http://www.autohut.ro/images/logo.pngEra o noutate pentru ea, să cumpere online, de aceea primul lucru ce l-a făcut a fost să citească secţiunea "Despre noi" , a ramas plăcut surprinsă de avantajele ce le ofera acest site. Începând de la o livrare rapidă, în doar 24 de ore până la opţiunea dacă nu îţi este bună piesa poţi să o returnezi în 10 zile.Şi dacă nu eşti sigur ca este preţul cel mai bun, site-ul are şi opţiunea de a compara preţurile. Maşinile sunt mulţumite de promptitudinea cu care sunt servite şi profesionalismul de care dă dovada personalul. Maşina noatră a ramas un pic uimită şi de faptul că nu trebui să îşi facă cont pentru a-şi primii piesele.
Nici nu a fost nevoită să caute mult, doar şi-a băgat marca, modelul şi anul iar piesele ce i se potrivesc i s-au afişat numaidecât. A pus în coş tot ce era pe listă şi şi-a dat seama că îi mai rămăsese bani chiar şi pentru soluţie de parbriz deşi aceasta nu era inclusă in listă. Astfel a constat că stând acasă, nefiind nevoie să alerge în oraş la multe magazine, şi-a putut lua cu bani puţini tot ce îi era necesar. Plus că a avut transportul gratuit pentru că a atins suma de 399 lei. Cuvântul se pare că este cuvânt pentru Autohut şi piesele i-au ajuns în fix 24 de ore la uşă.
Maşinuţa s-a dus la meşter, i-a schimbat ce era de schimbat şi uite asa mulţumită celor de la magazinul online de piese auto Autohut şi-a recăpătat o parte din tinereţe.
Roşioara noatră iar era laudată pentru performanţele ei, însă acum şi ea la rândul ei, ducea vorba prietenelor sale cu mulţi cai putere despre acest magazin ce deţine peste 200.000 de piese auto pentru toate maşinile. Prietenele ei păreau impresionate şi de preţul atât de mic de l-a dat pe acea listă atât de mare. Multă vreme maşină va pomeni Autohut ca fiind salvatorul ei la nevoie.
Aşa că dragi maşinuţe când aveţi nevoie de piese auto, repede, fără prea mult efort, magazinul online Autohut este soluţia.

No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...