Sunday, March 16, 2014

Buzzstore si Persil

În ultima vreme am lăsat blogul pe planul doi, parcă nu mai am idei să scriu, imaginaţia mea a intrat în stand-by. Dar azi m-am decis să vă povestesc despre Persil si campania Buzzstore unde am luat şi eu parte.
Persil Expert este un detergent lichid, ce poate fi folosit cu succes si la cele mai joase temperaturi scotand petele ca un soldat viteaz ce se bate cu petele pana le invinge. Este recomandat pentru hainele deschise la culoare(pentru cele negre exista un Persil special) dar am spalat si colorate si mi-a umplut casa de un parfum de primavara, ca tot bate la usa primavara.
Prima persoana cu care a lua contact Persilul a fost mama, care a schimbat lenjeriile de pat si repejor a dat drumul la masina. A pus un capacel jumatate si pornita a fost operatiunea scosul petelor. Si-a facut treaba masina, iar cand s-a oprit, am deschis usita si m-a imbatat o mireasma de proaspat si curat cum nu la multi detergenti ai parte, sa nu mai spun ca a tinut mult si bine parfumul. A haine ce le-am spalat acum 3 saptamani si inca se simte parfumul de Persil cand le scot din dulap.
Este un detergent economic, care m-a convins sa ii dau o sansa si detergentului lichid. Defapt sansa Persilului i-am dat de mult, pentru ca de cand ma stiu parintii mei cumparau galeti mari de Persil din hypermarketuri. Cel lichid este mai economic si spala excelent. Asa ca nu pot decat sa le multumesc celor de la Buzzstore si celor de la Persil pentru ca m-au convins, alt detergent lichid nu as incerca, Persil e cel mai bun. Daca vreti si voi sa fiti buzzeri,sa testati produse in viitoarele campanii va invit sa o faceti AICI.



No comments:

Post a Comment

Un gand,o idee...